Firmaların iletişim numaralarına kolayca ulaşın.

Nihat Hatipoğlu Telefon Numarası

11 Mayıs 1955 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gelen Nihat Hatipoğlu, ülkemizde popüler ilahiyatçıları arasında yer alır. Hatipoğlu, Ankara Üniversitesi İlahiyat fakültesi mezunudur. Akademisyen, araştırmacı, yazar ve program sunucusu olarak profesyonel hayatına devam eden Hatipoğlu, yaptığı yorumlar ve eleştirilerle fayda sağlamaktadır. ATV ekranlarında yayınlanan dini içerikli sohbet ve bilgilendirme programıyla oldukça geniş kitlelere hitap etmektedir.

Özellikle Ramazan ayında gerçekleştirdiği iftar ve sahur programlarıyla geniş kitleleribilgilendiren Hatipoğlu, güler yüzlü sohbetleriyle oldukça sevilmektedir. Sohbet ve soru-cevap şeklinde ilerleyen programı oldukça interaktif bir şekilde ilerler. Fıkhi ve ahlaki açıdan birçok noktayı aydınlatan ve kitleleri bilgilendirmeyi amaçlamaktadır. Bu doğrultuda sizler de Nihat Hatipoğlu telefon numarası üzerinden merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

0554 888 61 08 numaralı telefon üzerinden arama gerçekleştirerek canlı yayına katılabilirsiniz. Fıkhi, ahlaki ya da İslam tarihi noktasında aklınıza takılan her türlü soruyu bu numara üzerinden iletmeniz mümkündür. Dini açıdan daha bilinçli olmanıza fırsat tanıyan programlar ile birçok noktayı öğrenebilirsiniz. İslam profesörü olarak profesyonel hayatını sürdüren Nihat Hatipoğlu bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak için sohbetlerini dinlemeniz önerilmektedir.

Nihat Hatipoğlu İletişim

ATV ekranlarında uzun yıllardır gerçekleştirdiği dini programlarla karşımıza çıkan Nihat Hatipoğlu, birçok yayını ile akademik anlamda da tanınan bir isimdir. Güler yüzü ve tatlı dilli üslubu ile sevilerek dinlenen Hatipoğlu, İslami bilgisi ve tecrübesiyle ön plana çıkmaktadır. Ramazan aylarında yayınlanan iftar ve sahur özel programlarıyla, birçok kimsenin aklına takılan soruları cevaplayarak faydalı bir hizmet sunar. Böylece dini konularda yanıtı merak edilen sorulara da yanıt verir!

Sultanahmet Meydanında gerçekleştirdiği naklen yayınlarla Ramazan ayının sembolü haline gelen Hatipoğlu, faydalı bilgilendirmeleri ile takdir toplamaktadır. Nihat Hatipoğlu iletişim kanalları üzerinden sizler de aklınıza takılan soruları iletebilirsiniz. Dini konuda kafanıza takılan birçok soruyu çekinmeden sorabilir ve doğru cevaba ulaşabilirsiniz. Tarihi ve güncel konuları akıcı bir şekilde ele alarak, izleyiciyi sıkmadan bilgi aktarımını gerçekleştirir.

Nihat Hatipoğlu Canlı Yayın Soru Sor

Nihat Hatipoğlu’nun canlı olarak sunduğu programa katılarak soru sormak istiyorsanız 0554 888 61 08 numaralı telefon üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Akademik hayatına ve yayın hayatına aynı anda devam eden Hatipoğlu hem bireysel hem de toplumsal olarak büyük katkılar sunmaktadır. Dini anlamda birçok konuya ışık tutmakta ve kitleleri bilgilendirmektedir. Böylece dini konularda bilgi vermektedir. Özellikle Ramazan ayındaki yapmış olduğu programlarla Hatipoğlu adından sıklıkla söz ettirmeyi de başarmıştır.

Bu yazımızda; Nihat Hatipoğlu, Nihat Hatipoğlu Telefonu, Nihat Hatipoğlu Soru Sor, Nihat Hatipoğlu Whatsapp, Nihat Hatipoğlu İletişim, Nihat Hatipoğlu ATV, Nihat Hatipoğlu Programları, Nihat Hatipoğlu Kimdir, Nihat Hatipoğlu Dosta Doğru, Nihat Hatipoğlu Canlı Yayın, Nihat Hatipoğlu Canlı Yayın Numarası gibi kelimeler kullanılmıştır.

Nihat Hatipoğlu WhatsApp Numarası

Özellikle Ramazan ayının vazgeçilmezi konumunda olan Nihat Hatipoğlu programları ile hem verimli hem de bilgili bir süreç tamamlayabilirsiniz. Dini açıdan birçok konuya ışık tutan açıklamalarıyla geniş kitleleri bilgilendirmekte ve tebliğ görevini yerine getirmektedir. Renkli ve akıcı bir program sunan Nihat Hatipoğlu ile sizler de dini açıdan aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz.

ATV ekranlarında canlı olarak gerçekleştirilen programda yer yer sohbetler anlatılırken yer yer de sorulara cevap verilmektedir. İnsanların kafasına takılan birçok nokta, bu program sayesinde aydınlığa kavuşur. İslam profesörü olarak akademik hayatını sürdürürken, faydalı programlarıyla da kitleleri ekran başına toplamaktadır. Uluslararası önemli çalışmalara imza atan Hatipoğlu, oldukça donanımlı ve bilgili bir akademisyendir.

Sahip olduğu bilgi birikimini paylaşmak ve kitleleri bilinçlendirmek için gerçekleştirdiği programları ile takdir toplamaktadır. Sizler de bu programlara iletişim kanalları üzerinden erişim sağlayarak merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Nihat Hatipoğlu WhatsApp numarası üzerinden mesaj yoluyla sorularınızı iletmeniz de mümkündür. 0554 888 61 08 numarası üzerinden ulaşım sağlayabilir ve dini konulardaki kafa karışıklıklarınızı giderebilirsiniz. Siz de merak ettiğiniz sorulara etkili düzeydeki yanıtları bu telefon numarası vasıtasıyla bulabilirsiniz!