Firmaların iletişim numaralarına kolayca ulaşın.

0212 824 05 52 Nerenin Numarası

Hergün bilmediğimiz numaralara başka numaralar eklenmektedir. Bunlar kimi zaman dolandırıcı kimi zaman banka kimi zamanda yanlış numara olabilmektedir. Peki 0212 824 05 52 numarası sizi neden aramış olabilir.

Öncelikle bu numara TürkTelekomdan sizi aradığını ve size fırsat sunduğunu söylemektedir. Kaldı ki bu numara aradığında ve siz onay verdiğiniz TürkTelekom faturanıza artık digiturk faturasınıda eklemiş oluyorsunuz.

Birçok şikayet almasına rağmen bu numara aradığında öncelikle internet sözleşmenizin bittiğini söylüyor sonrasında sizi digiturk abonesi yaparak faturanıza ek olarak çeşitli fiyatlar yansıtıyorlar. Bu numara aradığında internet sözleşmenizin devam ettiğini ve faturama ek paketler yansıyacağını sizi dolandırmaya çalıştırdıklarını söyleyebilir ve telefonu kapatabilirsiniz.

Bu şekilde birçok mağdur olmasına rağmen aramalara devam edip insanlara paket satmaya çalışmaya devam etmektedirler. Hatta daha net bilgi için 444 0 333 TürkTelekom numarasını arayarak sizi bu numaradan aradıklarını söyleyebilir ve TürkTelekom ismini kullanarak dolandırılmaya çalıştıklarını dile getirebilirsiniz.

0212 824 05 52 Neden Arıyor

Kullanıcılarımızdan gelen yoğun talep üzerine 0212 824 05 52 numarayı araştırdık ancak kendilerini aramamıza rağmen telefonları sürekli meşgul çalmaktadır. Bu numaradan gelen aramalar şüpheli ve spam niteliğinde bir numaradır. Sizde bu numaradan bir çağrı aldığınızda dilerseniz hiç açmayabilir yada açtığınızda kendilerinin size paket satmaya çalışan aracı bir firma olduğunu ve birşey istemediğinizi belirterek çağrıyı sonlandırabilirsiniz.

Sizler bu numarayı geri aradığınızda bu numaranın sürekli meşgul çaldığını göreceksiniz. Diğer müşterileri sürekli aradıkları ve bu tuzağa kendilerine ikna edenleri çektiklerini göreceksiniz. Sizlerde sakın bu numaraya itibar etmeyin.

Eğer bu numara aramış ve sizi bir paket almaya zorladılarsa 444 0 333 Türk Telekom numarasını arayarak paketi derhal iptal etmek istediğinizi. Sizin bu şekilde bir talebiniz olmadığını internet üzerinde sizi arayan numarayı araştırdığınızda resmi TürkTelekom temsilcisi olmadığını gördüğünüzü belirterek paketinizin iptalini sağlayabilirsiniz.